Met passie voor wat we doen

Anders! wil bier in al z’n vormen laten ontdekken. de mogelijkheden in ideeën, smaken en combinaties, zijn onbeperkt. Bier draait om beleving, zintuigen prikkelen en steeds opnieuw verrassen. Het is deze beleving die Anders! wil overbrengen via zijn brouwerij en bieren.

Pieter

Pieter De Bock is geen onbekende in de Belgische bierwereld. Hij verdiende zijn strepen al uitgebreid bij onder andere Affligem. Hij zorgt er persoonlijk voor dat elk recept op punt staat en de productie bij Anders! vlot verloopt. Daarnaast is hij de drijvende kracht achter de opbouw en opstart van Anders 2.0 en zorgt hij er zo mee voor dat Anders! een niveau bereikt dat uniek is in de Belgische, en ondertussen wereldwijde, productie van speciaalbieren. Zijn passie ligt bij het traditionele brouwproces en dat merk je als je onze bieren proeft. Gebalanceerde bieren waar je niet genoeg van krijgt!

Vakmanschap

Onze nieuwe brouwzaal en bottellijn zijn van topkwaliteit! Een brouwerij waar elke brouwer in zou willen brouwen! Een brouwerij die kwaliteit kan leveren in kleine en grote volumes. Want bier moet lekker zijn! Daar zorgen we bij Anders! voor. Met medewerkers wiens passie voor de Belgische traditie en kwaliteitsvol bier geen weerga kent! Ons nieuwe project, Anders 2.0 is een uniek gegeven. Een brouwerij die  zowel kleine als grote volumes aankan, een warme kamer waar niet één maar vele bieren kunnen rijpen tot ze klaar zijn om van genoten te worden!

Ruben

Ruben Vaesen. Als er al een naam mag plakken op kwaliteit is het de zijne wel. Hij zorgt er voor dat al onze bieren van uitstekende kwaliteit zijn. Onze collega die al het langst bij Anders! werkt heeft een onnavolgbare passie voor bier, hop en kwaliteit. Ruben is berucht om zijn uitzonderlijk oog voor detail en hij zorgt er persoonlijk voor dat elk Anders!-bier minutieus wordt opgevolgd! Een professional om u tegen te zeggen!

Kwaliteit

Bier wordt onderschat. Het productieproces is een complex gegeven. Het brouwproces,  de gisting, de bereiding, het bottelingsproces, de hergisting… Al deze stappen dienen zeer nauwkeurig opgevolgd te worden. Onze kwaliteitsmanager zorgt hier dan ook voor. In ons eigen labo wordt elke stap van het productieproces nauw opgevolgd. En we laten nooit een bier vertrekken zonder dat we met ons team geproefd hebben én de zegen hebben gegeven! Wij zijn fier op ons bier en dat is onze grootste kracht! Met zoveel verschillende bieren is dat niet vanzelfsprekend, maar dankzij de passie en nauwkeurigheid van ons team bent u verzekerd van uw unieke prachtige gerstenat!

Nicolas

Nicolas Volders is uw aanspreekpunt bij Anders! Zijn liefde voor bier is uitzonderlijk. Zijn passie is uw passie en hij zal er dan ook alles voor doen om uw project in goede banen te leiden! Zijn opleiding als zytholoog zorgt er voor dat hij met zowel hobbybrouwers als doorwinterde brouwers aansluiting vindt en dat de doelen die ze voor ogen hebben duidelijk zijn. Een perfect beginpunt voor de verdere stappen in de wondere wereld van de bieren!

Onze klanten

Een bier is nooit zomaar een bier. Achter elk bier zit een verhaal. En dat verhaal willen wij weten! Want het is dat verhaal dat uw bier in de markt zet. Wij zorgen er voor dat uw  bier, uw verhaal, in het flesje zit! Of het nu gaat om een vzw die eens per jaar een evenement organiseert, een brouwerij die even tekortschiet in productievolume of mannen mét grote plannen: uw bier moet er staan. Dat is waar Anders! voor gaat. Wij zijn begaan met wat u wilt en met wat bierliefhebbers willen. Wij zorgen er voor dat uw bier kan bestaan en blijven bestaan! We brouwen in volumes van 40HL tot 110HL per keer! Voor ieder wat wils!

Hilde

Hilde Peeters is een ervaren rot in het ondernemerslandschap. Ze leidt Anders! met de expertise die ze in al haar jaren als ondernemer heeft opgebouwd. Haar kennis en doorzettingsvermogen is ongetwijfeld de basis van het grote succes dat Anders! is. Iedereen die Hilde kent zal unaniem verklaren dat ze de drijvende kracht is achter al dat moois dat Anders! de bierwereld de laatste jaren heeft geschonken!

Management

Een bedrijf als Anders! moet geleid worden met passie. Achter Anders! zit een professioneel team! Ons management zorgt er voor dat elk project in goede banen geleid wordt en verzekert u van een professionele benadering! Ook al zijn we Anders!, op ons kan u rekenen! We weten wat het is om een gedurfd project uit de grond te stampen en staan samen met u in voor een mooie toekomst van het bierlandschap!

Contacteer ons