ANDERS!

Welkom op onze website!

Anders is een ‘andere’ brouwerij! Wij staan voor de verrijking van het bierlandschap. Voor kwaliteit. Voor mooie en innovatieve bieren. Anders! brouwt uw bier zoals u het wil! Wij zijn trots op de bieren die we maken, traditionele Belgische bieren gebrouwen met respect voor het vak, maar ook experimentele bieren die een nieuwe wind door het bierlandschap laten waaien. Bij ons kan u terecht voor een bier zoals u het wenst!

Naast het brouwen van uw bier kan u bij ons ook terecht voor het ontwikkelen van recepten, analyses en afvullingen! Onze nieuwe brouwzaal en afvullijn brengen de kwaliteit die we reeds jaren hoog in het vaandel dragen naar een niveau om A! tegen te zeggen!

Anders! denken

Bij Anders! heersen er vrijdenkers. De enige limiet die wij hebben is kwaliteit. Alles kan, alles mag! Van traditionele Belgische tripel tot bier met komkommer en szechuan-pepers! Wij staan voor het creëren van een meerwaarde in het bierlandschap, onze Belgische trots die ondertussen de wereld heeft veroverd! Wij zijn ons er van bewust dat het opzetten van een brouwerij die kwalitatieve bieren kan produceren een onderneming is waar niet iedereen zomaar aan kan beginnen, maar beseffen daardoor des te meer dat heel veel goede bieren daardoor helemaal niet gecreëerd kunnen worden. Onze brouwerij geeft iedereen de kans om hun creativiteit de vrije loop te laten, zonder beperkingen!

Iedereen die professioneel met bier te maken heeft of wil hebben kan bij ons terecht! Uw bier is onze passie!

Anders! brouwen

Wat wij doen is  geen sinecure. Elke week brouwen wij tal van verschillende bieren. Dat vereist planning en vakmanschap. Onze brouwers zijn specialisten in hun vak en Ruben, onze kwaliteitsmanager, volgt de brouw- en gistingsprocessen op de voet. Door Anders! te brouwen hebben we een meerwaarde kunnen creëren in de traditionele brouwerijwereld. Nieuwe bieren, die anders nooit het levenslicht hadden gezien, worden bij ons werkelijkheid. Mensen met mooie ideeën kunnen dankzij ons concept uitgroeien tot innovatieve bierfirma’s en zelfs zelfstandige brouwerijen! Een doel om voor te blijven brouwen als het van ons afhangt!

Beautiful beers which would otherwise not have seen the light of day, now have a chance to tingle taste buds of beer lovers all over the world.

Discover Benelux
Issue 27 - March 2016