Flexibiliteit

Omdat elk bier anders is.

Kwaliteit

Ons labo volgt alles nauwkeurig op.

Ontwikkeling

Meesterbrouwers tot uw dienst.

Service

Een professioneel en gepassioneerd team.

Welkom in de wereld van Brouwerij Anders!

Brouw je eigen bier bij Anders!

Bij Anders! brouwen we je bier terwijl je ervan droomt! Dankzij veel hoppige ervaring, kunt u op onze expertise rekenen om uw recept te brouwen zoals u het wenst. Uiteraard staan we altijd klaar om samen uw recept te verbeteren of samen nieuwe ideeën te ontwikkelen.

Een hightech installatie

Brouwen bij Anders! betekent profiteren van een hightech Duitse GEA-brouwzaal en een krachtige Kosme-bottellijn. Deze installatie zorgt ervoor dat de kwaliteit van onze bieren, die we al jaren hoog in het vaandel dragen, kunnen garanderen.

Onze kennis, uw bier

Voor elk van uw brouwsels stellen we de knowhow van ons team ter uwer beschikking en streven we naar kwaliteit, consistentie en verbetering van uw recept, door elke parameter van het begin tot het eind van het proces te analyseren.

Ons team staat tot uw dienst

De tevredenheid van onze klanten is ons belangrijkste doel. Wij zijn trots op de bieren die we maken, traditionele Belgische bieren gebrouwen met respect voor de traditie, maar ook experimentele bieren die een nieuwe wind door het bierlandschap laten waaien.

We ontdekken graag waar u met uw bierproject naartoe wil!

Realisaties

Brouwen op maat is onze passie. Een passie die ons begeleidt in elk van de stappen die nodig zijn om unieke ambachtelijke bieren te brouwen volgens uw persoonlijke wensen.

Sinds het begin hebben we het Belgische bierlandschap willen verrijken, maar ondertussen vind je onze bieren in heel Europa en zelfs wereldwijd dankzij de export van onze klanten. Samenwerken met  Brouwerij Anders! betekent ‘anders’ zijn, maar toch de waarden van het vak respecteren om bieren van de beste kwaliteit te maken!

Bio-certificatie

Meer en meer bieren zijn gebaseerd op gecertificeerde biologische productie. Dat is waarom Anders! van in het begin Bio-certificatie heeft behaald om uw BIO-bier te produceren onder de strikte voorwaarden die zijn vastgesteld door de BIO-aggregatieorganisaties.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.