Bottelen

Afvullen met oog voor kwaliteit.

De groeiende diversiteit in het bierlandschap is een realiteit en vereist professionele technische investeringen. Onze afvullijn is gemaakt om zo flexibel mogelijk te zijn, zonder toe te geven aan kwaliteit.

Bij Anders! zijn we blij dat we brouwerijen kunnen ondersteunen die prioriteit geven aan het brouwen en vergisten van hun bieren, door het  bottelen, etiketteren en verpakken uit te besteden aan ons.

AANLEVEREN VAN BIER IN TANKS

Brouw je bier maar heb je geen tijd om het te bottelen? Laat een tanker aan onze brouwerij leveren en wij zullen alles voor u regelen onder de strengste kwaliteitsvoorwaarden.

BOTTELEN

De bottellijn van de brouwerij is ontworpen om bier in bijna 10 verschillende soorten flessen te verpakken (25cl, 33cl en 75cl).

AFVULLEN OP VATEN

Wij kunnen afvullen op One-way PolyKeg-vaten, van 20L of 30L, met A- of S-kop op aanvraag.

Als u over eigen vaten beschikt, kunnen we deze ontvangen, spoelen en vullen.

ETIKETTEREN

De goedkoopste manier om te etiketteren is met standaard papieren labels, die wet standaard lijn kunnen aanbrengen. Deze labels zijn eenvoudig te ontwerpen aangezien we u hiervoor makkelijk de juiste sjablonen kunnen bezorgen.

Indien u wil afwijken van het standaard formaat en papier, kan u ook uw eigen polypropyleen labels aanleveren in overleg met ons.