Bottelen

Afvullen met oog voor kwaliteit.

De groeiende diversiteit in het bierlandschap is een realiteit en vereist professionele technische investeringen. Onze afvullijn is gemaakt om zo flexibel mogelijk te zijn, zonder toe te geven aan kwaliteit.

Bij Anders! zijn we blij dat we brouwerijen kunnen ondersteunen die prioriteit geven aan het brouwen en vergisten van hun bieren, door het aanbieden van het uitbesteden van bottelen, etiketteren, verpakken en mogelijk het verfrissen van hun bieren aan te bieden.

LEVERING VAN BIER IN TANKVRACHTWAGEN

Brouw je bier maar heb je geen tijd om het te bottelen? Laat een tanker aan onze brouwerij leveren en wij zullen alles voor u regelen onder de strengste kwaliteitsvoorwaarden.

BOTTLING

De bottellijn van de brouwerij is ontworpen om bier in bijna 10 verschillende soorten flessen te verpakken (25cl, 33cl en 75cl). De meest gebruikelijke resterende normen, andere soorten flessen kunnen tegenwoordig ook worden gebruikt.

Getting vaten

Wij leveren plastic wegwerpvaten van PolyKeg, van 20L tot 30L, met koppen A of S op aanvraag.

Als u over een eigen vatvloot beschikt, kunnen we deze ontvangen, wassen en opvullen en vervolgens teruggaan naar uw distributiekanaal.

ETIKETTERING

Economisch en eenvoudig te ontwerpen, we raden u aan om uw etiketten en papier af te drukken, dat dan met conventionele lijm op elk van uw flessen wordt geplakt.

Als u wilt, kunt u uw eigen polypropyleen plastic labels leveren, we zullen ze ook op uw flessen plaatsen.